allwood


A van Leeuwenhoekweg 54 2408 AN Alphen aan den rijn
0172496343 Klik om te bellen

Over allwood

Allwood is een dynamisch en enthousiast bedrijf dat veel waarde hecht aan persoonlijk contact met de klanten. Het kunstje dat wij hanteren is het rechtstreeks importeren van topkwaliteit teakhouten meubels vanuit Indonesië. Daarnaast hebben we ons de laatste jaren ook gespecialiseerd in robuuste vlechtwerk loungesets. Het doel is om voor deze schitterende meubels een baas te vinden die er net zo enthousiast over is als Allwood.

In de tien jaar dat Allwood zich op de meubelimport stort hebben wij een breed netwerk van producenten weten op te bouwen. De één gespecialiseerd in het fabriceren van schitterende eettafels en salontafels, de ander volledig gericht op strak vormgegeven kasten en dressoirs en weer een ander heeft juist de tuinmeubels als specialisme tot perfectie heeft verheven. Dankzij dit netwerk zijn wij in staat om nagenoeg al uw wensen te kunnen verwezenlijken en dankzij de eigen import zelfs voor een hele redelijke prijs.

Door met een kleine groep mensen te werken zorgen we ervoor dat het bedrijf een persoonlijk karakter behoudt. Wanneer u langs komt, zal er altijd een bekend gezicht zijn om u te verwelkomen. Dit persoonlijke karakter zorgt voor een goede band met de klanten. Hoewel elk personeelslid zijn eigen specialiteit heeft, zijn zij allen ook allround inzetbaar. Dit heeft tot voordeel dat je overal terecht kunt met je vragen en dat je nooit lang hoeft te wachten.

Kortom: ben je op zoek naar een fraai teakhouten meubelstuk, een standaard model of juist op maat gemaakt, kom dan zeker een keer langs bij Allwood!


allwood in het kort

Diensten

Inrichting

Assortiment

Kasten
Maatwerk teak meubelen
Stoelen
Tafels

Soort meubilair

Kantoormeubilair
Woonmeubilair

Onze locatie

allwood


A van Leeuwenhoekweg 54 2408 AN Alphen aan den rijn
0172496343 Klik om te bellen