LifeStyle & Fashion Bovenkarspel

Het is een totaal nieuw concept voor de moderne vrouw. Sinds maandag 24 mei 2010 heeft LifeStyle & Fashion haar deuren geopend aan De Middend 98 in Bovenkarspel. Eigenaren Frank en Chantal van der Zwaag zijn op en top ondernemers en vullen elkaar perfect aan. Onder het motto ‘We make life beautiful and we show it!’ hebben zij in het oude apothekerspand een uniek concept naar voren weten te brengen. LifeStyle & Fashion Bovenkarspel
Dé snoepwinkel voor de vrouw van nu is al een begrip in West-Friesland.

De bezoekers komen uit geheel Noord-Holland en soms zelfs al ver daar buiten. Uniek aan de winkel is de combinatie van vrouwenliefhebberij.

Zodra zij de drempel over stapt, kan elke moderne vrouw haar hart ophalen in het paradijs dat LifeStyle & Fashion heet. Frank: “Onze winkel is eigenlijk dé snoepwinkel voor de vrouw van nu met een breed assortiment, zowel kleding als interieurartikelen en meubelen, spiegels en lampen op één adres.” De nieuwe collectie is weer binnen de door de grote verkopen elke week is het aanbod in de winkel dus weer steeds weer vernieuwend!”

Ook als cadeaushop is de winkel een prima bestemming. En de mannelijke bezoekers? Die kunnen zelfs een heerlijk drankje aan de bar drinken!

Eigenaren Frank en Chantal van der Zwaag hebben de verbouwing en inrichting eigenhandig gerealiseerd. Ze bieden kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Chantal is het visitekaartje van de winkel en heeft al vele vaste klanten die elke week langs komen. Dus kom snel je mening geven of profiteren van dé snoepwinkel voor de moderne vrouw. Chantal en Frank zijn door de positieve reacties en grote belangstelling al overtuigd van het concept en al vele klanten met hun.

Voor mode, interieur en trends bezoek je LifeStyle & Fashion!

en sindskort dus nu ook online je meubels uitzoeken met de nieuwe website.

LifeStyle & FashionDe Middend 98, Bovenkarspel

Tel.: 0228-521909

www.lifestylenfashion.nl

Op February 22, 2011