Infrarood sauna cabine.

In Nederland zijn er diverse merken infrarood sauna cabines te verkrijgen. Bij de diverse dealers dient u de verschillende opties tegen meerprijs af te nemen. Voor aankoop adviseren wij u dan ook de diverse importeurs met elkaar te vergelijken.

Canadees Red Cedar.

Kies een infrarood sauna cabines uitgevoerd in FCS-gecertificeerd Canadees Red Cedar. Het is een zachte, onderhoudsvrije houtsoort, waardoor het hout van de cabine niet scheurt of splijt. Canadees Red Cedar bevat een aromatische olie met helende en reinigende eigenschappen. De olie zorgt er ook voor dat bacteriën geen kans krijgen.

Kleurentherapie met Ledverlichting.

Kleuren roepen gevoelens op. Ons humeur, onze gedachten en daarmee ons welzijn worden door kleuren beïnvloed. Kleurentherapie wordt daarom steeds vaker toegepast in zowel de wellness- als de medische sector.

Ergonomisch relaxen.

Kies een infrarood sauna cabines welke is uitgerust met ergonomische zitvlakken en rugdelen. U geeft op deze manier uw spieren optimale rust omdat u op een comfortabele wijze kunt relaxen. Wij wensen u succes met het kiezen van de juiste infrarood sauna cabine!

Op May 30, 2012