De Westfriese Beurs


Oosterblokker 10 1696 BH Oosterblokker
0229262275 Klik om te bellen

Over De Westfriese Beurs

De Westfriese Beurs is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat, in eerste instantie als verkoopwinkel voor particulieren. In 2017 hebben wij de Meubelfactory overgenomen en sindsdien is onze schatkamer uitgebreid met nieuwe collecties. Dankzij onze goede contacten met gerenommeerde leveranciers uit de woonbranche kunnen wij onze collectie tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Bij ons vind je diverse kwaliteitsmeubelen van A-merken met mooie kortingen. Onze nieuwe banken en stoelen zijn geheel op maat te maken qua look, feel en omvang: of je nu een 2-zits, 3.5 zits, longchair en/of poef wilt. Tevens kun je uit een hele reeks prachtige stoffen en/of kleuren kiezen voor jouw nieuwe bank. Zo kun je je fauteuil laten matchen bij je bank maar je kunt er ook voor kiezen om ieder element in een andere stof en/of kleur te doen

Onze boomstamtafels zijn erg populair. Deze hebben wij in allerlei vormen en maten staan en van diverse typen hout, waaronder teak, acacia en munggur. Deze boomstambladen mix & match je met stalen poten in diverse vormen, al dan niet zwart gepoedercoat. Sommige tafels zijn ook mogelijk met een houten onderstel. Vraag ons in de winkel naar de mogelijkheden!

Daarnaast vind je bij ons nog altijd de echt oude schatten van West-Friesland. Heb jij mooie meubels of accessoires om te verkopen? Wij helpen je hier graag bij. Onze stylisten laten je woonartikel tot zijn recht komen in een gestylede setting of presenteren het bij vergelijkbare artikelen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe oude schatten. Stuur een mail met een foto van het meubel en wat informatie naar info@westfriesebeurs.nl en dan kijken wij of we deze voor u kunnen verkopen! Verras ons.

Foto's

De Westfriese Beurs in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van nieuw meubilair
Verkoop van tweedehands meubilair

Assortiment

Banken
Kasten
Stoelen
Tafels
Verlichting & Accessoires
Woonaccessoires

Soort meubilair

Kantoormeubilair
Woonmeubilair

Onze locatie

De Westfriese Beurs


Oosterblokker 10 1696 BH Oosterblokker
0229262275 Klik om te bellen