Elzinga Woninginrichting


Voortsweg 31 7523 CC Enschede
0534358437 Klik om te bellen

Over Elzinga Woninginrichting


WIJ LEVEREN ALLES OP HET GEBIED VAN WONING- EN PROJEKTINRICHTING, WAARONDER GORDIJNEN EN ZONWERINGEN.

Met Elzinga Wonen haal je comfort en leefgenot in huis!
Met zijn passie voor het in en aankleden van woningen is opa Elzinga 90 jaar geleden de grondlegger geweest voor het huidige familiebedrijf. Met een beproefd oog voor detail en afwerking bezorgt het bedrijf sinds jaar en dag comfort en leefgenot bij haar klanten. De vereiste kennis en vakmanschap is van generatie op generatie over gedragen. Zo leerde de huidige eigenaar Ibo Elzinga alles van zijn vader Gerard Elzinga.

Het team van Elzinga Wonen, bestaande uit Ibo, zijn vrouw Uschi, en de stoffeerders Hans en Bas streven altijds naar optimale tevredenheid van hun klanten. Oprecht betrokken en met net iets meer aandacht dan gemiddeld ontzorgen zij en adviseren zij de klanten op zeer vakkundige wijze. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de grote kring tevreden vast klanten. Een kring van ambassadeurs die na 90 jaar nog steeds groeit!

Bij Elzinga Wonen vind je alles op het gebied van in en aankleden van je woning. Van gewone en aangepaste meubels tot aan vloeren en raambekleding voor binnen en buiten.

Foto's

winkel inrichting

Elzinga Woninginrichting in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van nieuw meubilair

Assortiment

Banken
Kasten
Stoelen
Tafels
Waterbedden

Soort meubilair

Woonmeubilair

Onze locatie

Elzinga Woninginrichting


Voortsweg 31 7523 CC Enschede
0534358437 Klik om te bellen