Hoogebeen Interieur B.V.


Dorpsstraat 36-38 3881 BD Putten
0341-353292 Klik om te bellen

Over Hoogebeen Interieur B.V.

`De Kunst van het wonen´ vindt u bij Hoogebeen Interieur
Wie bij Hoogebeen binnenkomt, voelt zich direct omringd door alles wat wonen tot een echt genot maakt. De sfeer ademt vooral luxe: van eigentijds modern tot tijdloos klassiek, alles met een onmiskenbaar hedendaagse toon.
De prachtige zaak van Hoogebeen aan de Dorpsstraat in Putten is het mecca voor mensen die op zoek zijn naar een persoonlijke interieurstijl. Een uitgebreide en exclusieve collectie meubelen, verlichting en woonaccessoires wordt gepresenteerd in een showroom van maarliefst 2400 m2, verdeeld over drie sfeervolle etages.
Creativiteit gaat hand in hand met topkwaliteit
Ieder seizoen wordt de collectie uitgebreid met exclusieve meubelen die op de diverse beurzen in binnen- & buitenland worden gevonden. Een bezoek aan de showroom is keer op keer inspirerend...
Een interieur krijgt pas echt gestalte en vindt z’n harmonie in een doordachte indeling en de juiste afstemming van meubelen, kleurgebruik, verlichting en decoratieve elementen. In de advisering ligt dan ook een groot deel van de kracht van Hoogebeen Interieur. U kunt er terecht voor een los meubel of accessoire, maar ook voor een gedetailleerd interieurplan. Dankzij een schat aan ervaring, een brede kijk op wat er mogelijk is, een grote dosis creativiteit en natuurlijk de omvangrijke Hoogebeen huiscollectie creëert Hoogebeen Interieur telkens weer unieke, spraakmakende en zeer persoonlijke ontwerpen.
U bent van harte welkom om dit alles te ontdekken !!

Shopinfo
Hoogebeen Interieur
Dorpsstraat 36-38
3881 BD Putten
tel. (0341) 353292

Openingstijden:
di t/m vrij: van 9.30 tot 18.00 uur
vrijdagavond: van 19.00 tot 21.00 uur
za: van 9.30 tot 17.00 uur
zo & ma: gesloten

Foto's

Hoogebeen Interieur B.V. in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van nieuw meubilair

Assortiment

Banken
Kasten
Stoelen
Tafels
Verlichting & Accessoires
Woonaccessoires

Soort meubilair

Woonmeubilair

Onze locatie

Hoogebeen Interieur B.V.


Dorpsstraat 36-38 3881 BD Putten
0341-353292 Klik om te bellen