Houweling Interieur WOOON


Meubelplein 1a 2353 EX Leiderdorp
0715896166 Klik om te bellen

Eigenzinnige meubels met een eigenwijze touch
Klein familiebedrijf met gezellige mensen
Unieke combinatie van merken en stijlen

Over Houweling Interieur WOOON

Ben jij op zoek naar eigenzinnige kwaliteitsmeubelen van hoge kwaliteit? Dan is Houweling Interieur echt iets voor jou! Ze zijn er voor de interieurliefhebbers met lef. Loop gewoon eens naar binnen en laat je verrassen door hun smaakvolle, eigenwijze collectie. Die net even anders is dan anders.

Houweling Interieur: een echt familiebedrijf
Houweling Interieur is een echt familiebedrijf, opgericht door Leo Houweling in 1977. In 2017 hebben de broers Sander en Michel Houweling het stokje van hun vader overgenomen. Als je binnenkomt in de stijlvolle winkel en kennismaakt met de bevlogen adviseurs voel je het meteen: het warme familiegevoel. De sfeer is er informeel en gezellig. Bij Houweling Interieur voel jij je direct helemaal thuis!

Welke woonstijl past bij jou?
De open showroom verraadt misschien al veel van de collectie, maar als jij er eenmaal binnenstapt ervaar jij pas écht hoe uitgebreid de collectie van Houweling Interieur is. Van Modern Design tot Industrieel Landelijk of Scandinavisch Wonen. En van Hotel Chic tot New Classic. Je vindt er sfeerkamers in allerlei stijlen. Is jouw smaak niet in één stijl te vangen? Geen probleem! De fijne woonadviseurs van Houweling Interieur helpen jou de juiste keuzes maken. Wat je stijl ook is.

Boomstamtafels
Houweling Interieur heeft bovendien iets bijzonders: boomstamtafels. In allerlei vormen, soorten en maten. Boek een atelierafspraak via hun website en kies zelf jouw unieke tafelblad uit de constante voorraad van zo’n 100 tot 150 varianten. Ook in de winkel vind je een paar sensationele exemplaren.

Interieuradvies op maat
Een interieur ontwerpen waarin alles tot in de details klopt, het is een vak apart. Het vak van de gedreven woonadviseurs van Houweling Interieur. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek nemen ze jou mee op ontdekkingsreis langs de vele mogelijkheden. Zo komt jouw droominterieur tot leven. Kom proefzitten, materialen voelen en bespreek al jouw ideeën met een eerlijke, gezellige interieurexpert van Houweling Interieur. De koffie staat klaar.

Houweling Interieur - ZO EIGEN

Foto's

Houweling Leiderdorp

Houweling Interieur WOOON in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies

Assortiment

Banken
Kasten
Stoelen
Tafels

Soort meubilair

Woonmeubilair

Team

Onze locatie

Houweling Interieur WOOON


Meubelplein 1a 2353 EX Leiderdorp
0715896166 Klik om te bellen