Kussenwereld


Ten Catestraat 19 9403 AX Assen
0592 407 750 Klik om te bellen

Maatwerk Loungekussens SierKussens en Zitzakken
100% Nederlandse kwaliteit met 25 jaar vakmanschap
Groot assortiment: Stoffen Ritsen Garen en Vulling

Over Kussenwereld

Welkom bij Kussenwereld, dé plek voor de mooiste kussens van hoogwaardige kwaliteit!
Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van kussens zijn wij een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven.

Al onze producten zijn van Nederlands ontwerp en Nederlandse fabricaat, waardoor wij trots zijn op de topkwaliteit die wij samen met onze partners leveren.

Bij ons vind je een zeer groot assortiment kussens, kussenhoezen, tuinstoelkussens, pelletkussens, outdoor loungekussens, zitzakken, zitzakhoezen, poefen, hondenkussens en sierkussens, woonkussens- en zitzakvulling. En we werken alleen met de beste stoffenleveranciers van Europa, dus je bent verzekerd van de mooiste meubelstoffen, velours, outdoor of de PU Skins Leatherlook of Suedelook. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, dus voor zowel kleine als grote opdrachten ben je bij ons aan het juiste adres. In ons atelier maken we de modellen, snijden we de stoffen, naaien we alles professioneel en gebruiken de ritsen van de werelds beste en grootste Ritsenleverancier uit Friesland: YKK uit Sneek. We maken de binnenkussens vullen ze af. Werken ze af met of zonder rits en de apart gemaakte hoezen eromheen. Rits dicht en plaatsen de binnenkussens optimaal in de kussenhoes zodat jij exact krijgt wat je van ons wenst. En onze vernieuwde webshop maakt het makkelijk en overzichtelijk om een bestelling bij ons te plaatsen.

Onze productieruimte in Assen beschikt over meer dan 100.000 meter stof in ontelbare designs, waardoor wij stoffen hebben voor allerlei soorten maten en kleuren kussens. En natuurlijk hebben wij ook de beste stof voor het maken van Loungekussens, Zitzakken voor binnen en buiten in alle maten.

Dus ben je op zoek naar hoogwaardige kussens van topkwaliteit? De beste afwerking. Mooiste stoffen Dan ben je bij Kussenwereld aan het juiste adres!

- Zeer groot assortiment kussens, sierkussens, woonkussens, kussenhoezen, tuinstoelkussens, outdoor loungekussens, zitzakken, zitzakhoezen, poefen, hondenkussens,

!NIEUW! Kussens en zitzakken gemaakt van stoffen gemaakt van Petflessen uit de zee !NIEUW!
En nu ook onze kussens, poefs, en zitzakken met de nieuwe Friends of Nature collectie stoffen gemaakt van Petflessen uit de zee. Heel sterk, zacht en een heel goed gevoel voor het milieu.

Kussenwereld voor al jouw kussens. Sierkussens, loungekussens, woonkussens, zitzakken en kussenvulling. 25+jr. ervaring

Kussenwereld in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van kussenhoezen en kussenvulling
Verkoop van nieuw meubilair
Verkoop van outdoor Loungekussens
Woonaccessoires, zitzakken

Assortiment

Banken
Sierkussens, loungekussens, zitzakken
Velours kussens en hoezen
Woonkussens PUSkins Leatherlook. Deze stof is niet van leer te onderscheiden.

Soort meubilair

Kussenvulling voordelig
Outdoor Loungekussens
Woonmeubilair
Zitzakvulling EPS-parels

Onze locatie

Logo Kussenwereld

Kussenwereld

Kussenwereld


Ten Catestraat 19 9403 AX Assen
0592 407 750 Klik om te bellen