Moonen Kantoormeubelen


Energieweg 28 5071 NP Udenhout
013 511 1876 Klik om te bellen

Over Moonen Kantoormeubelen

Moonen Kantoormeubelen heeft een ruim assortiment kantoormeubilair, met oog voor functionaliteit, flexibiliteit, stijl en budget. Als totaalinrichter hebben wij al het meubilair voor uw werkplek. Meedenken is onze basis. In onderling overleg koppelen wij graag uw wensen aan onze kennis en ervaring.
Zo creëren wij gezamenlijk voor u de gewenste werkomgeving en komen dan met een doordacht aanbod van kantoormeubilair en een verantwoorde, efficiënte en smaakvolle kantoorinrichting. Dit alles uiteraard passend binnen uw budget.

Wij leveren in geheel Nederland en België.

Kantoormeubelen zoals roldeurkasten, kantoorkasten, bureautafels, bureaustoelen, kantinetafels, dossierkasten, kapstokken, receptiebalies, fauteuils, vergadertafels, vergaderstoelen, werkstoelen, wachtkamermeubilair behoren tot ons arsenaal van kantoormeubilair en veel van deze zaken leveren wij uit voorraad.

Heeft u vragen of advies nodig dan zijn wij u graag van dienst en kunt u ons gewoon even bellen. Wij luisteren dan naar uw vraag en zullen deze zo goed mogelijk beantwoorden. Ook ontvangen wij u graag in onze showroom waar de diverse modellen en mogelijkheden te bezichtigen zijn. Ook de verschillende kleuren van de frames en de bureaubladen kunt u daar bekijken om te zien wat er past in uw eigen interieur. Op deze wijze kunt u een gedegen keuze maken en de juiste kantoormeubelen kopen die bij u passen.

Foto's

bureaustoel AIR

Moonen Kantoormeubelen in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van nieuw meubilair
Verkoop van tweedehands meubilair

Assortiment

Bureautafels
Kasten
Stoelen
Tafels

Soort meubilair

Kantoormeubilair

Onze locatie

Moonen Kantoormeubelen


Energieweg 28 5071 NP Udenhout
013 511 1876 Klik om te bellen