PrachtMeubels.nl


Nieuwegracht 4-01 3763 LB Soest
035 785 9828 Klik om te bellen

Over PrachtMeubels.nl

PrachtMeubels is opgestart in 2021 met de visie dat het creëren van een gezellig interieur betaalbaar moet kunnen zijn.

Met een prachtig assortiment eetkamerstoelen, bankstellen & meubelen kan iedereen terecht bij PrachtMeubels.

Wij willen ons onderscheiden van andere interieurwinkels door de klant op een voetstuk te plaatsen, en ervoor te zorgen dat de gewenste kwaliteit wordt gewaarborgd voor zowel de kwaliteit van de meubelstukken als voor de kwaliteit van het totale leveringsproces, vanaf online bestelling tot aan de bezorging aan huis.

De bedoeling is dat je als consument je fijn en prettig voelt in je eigen omgeving, of het nou in je huis is of in je kantoor, wij kunnen door middel van prachtige meubels en interieurstukken jou dat stukje gelukzaligheid laten ervaren.

Na jarenlange vakgerichte ervaring opgedaan te hebben kwamen wij gezamenlijk tot de conclusie om een betaalbare interieurwinkel op te richten. Met onze klantgerichtheid en onze dusdanige ervaring is het de bedoeling om de meubelstukken, die uiteraard gemaakt zijn conform Europese kwaliteits eisen, vakkundig te bezorgen.

We zorgen ervoor dat er persoonlijke aandacht en service beschikbaar is voor u om tot het gewenste resultaat te komen. Materiaal is vervangbaar maar de lach van een klant is onbetaalbaar.

Foto's

Onze locatie

PrachtMeubels.nl


Nieuwegracht 4-01 3763 LB Soest
035 785 9828 Klik om te bellen