Rienties Wooninspiratie


Schoolstraat 7 8102 EL Raalte
0572353772 Klik om te bellen

Over Rienties Wooninspiratie

Rienties Wooninspiratie is een sfeervolle woonwinkel die zich richt op de laatste trends in de meubelbranche, met name op het gebied van landelijk wonen. 

Een compleet aanbod van houten meubelen tot comfortabele fauteuils, van sterke lederen eetkamerstoelen tot heerlijke hoekbanken om in weg te dromen.. 

Producten met warmte en  sfeer voor een complete inrichting van uw huis, winkel of uw kantoor. Onder het genot van een vers kopje koffie adviseren onze interieuradviseuses u graag over de vele mogelijkheden. Uiteraard kan dit ook bij u op locatie. 

Naast de sfeervol ingerichte showroom beschikt Rienties Wooninspiratie over een eigen werkplaats met spuiterij waar de vakkundige medewerkers uw interieur thuis maar ook uw kantoor- of winkelinterieur op maat kunnen maken in ieder gewenste kleur, houtsoort en afwerking. 
De sfeervolle woonaccessoires van bijvoorbeeld Riverdale, PTMD en Richmond zorgen voor de "finishing touch".

 

 

 

Rienties Wooninspiratie heeft naast de vele tevreden particuliere klanten ook al eerder maatwerk mogen leveren aan bedrijven en (zorg)instellingen. Laat u eens verrassen door de vele mogelijkheden!

Rienties Wooninspiratie in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van nieuw meubilair

Assortiment

Banken
Kasten
Stoelen
Tafels
Verlichting & Accessoires

Soort meubilair

Kantoormeubilair
Woonmeubilair

Onze locatie

Rienties Wooninspiratie


Schoolstraat 7 8102 EL Raalte
0572353772 Klik om te bellen