Trinity Furniture Solutions


Herenweg 345 345 2161 CA Lisse
0252 729 573 Klik om te bellen

Over Trinity Furniture Solutions

Trinity Furniture Solutions

Wij zijn gek van tafels en van kantoorinrichting. Wij onderscheiden ons door onze flexibele maatwerkmogelijkheden en door onze klantgerichtheid.  Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij voor u mooi en tijdloos meubilair of kantoorinrichting van een hoog kwaliteitsniveau realiseren.

Tafels en Tafelbladen

U heeft bij ons de volledige vrijheid om een tafel of tafelblad op maat te laten maken. Elke uitvoering van een tafelblad is mogelijk. U bepaalt hoe het tafelblad er uit moet komen te zien en wij maken het voor u. Een unieke tafel die niet in de winkel te koop is.

Wij willen onze klanten tafels of tafelbladen leveren die zich onderscheiden in vorm en materiaal. Tafels die van topkwaliteit zijn en dezelfde kwaliteit hebben als topmerken in de meubelindustrie. En tegen een redelijke prijs. Omdat de bureau en tafelbladen op maat gemaakt worden is er een enorme keuze in de vorm, dikte en toplaag van de bladen. Tevens leveren wij ook complete tafels, zoals tafels van hout of een combinatie van een tafelblad op maat en een apart tafelonderstel.

Favoriete afwerking van tafelbladen

Onze eigen favoriete afwerking van bureau- en tafelbladen is meubellinoleum, een uniek duurzame afwerking met prachtige eigenschappen.  Wij ontwikkelen, produceren en installeren in overleg met de opdrachtgever meubilair met een meubellinoleum toplaag (of een andere toplaag) op maat, zoals werkplekken, vergadertafels, tafels.   

En ook: realisatie van complete interieurs

Een goede kantoorinrichting levert een bedrijf veel voordelen op. Wij hebben de expertise een optimale kantoorinrichting te ontwerpen en te realiseren. Wij kunnen diverse oplossingen verzorgen: van de levering van een bureaublad tot aan de realisatie van een complete kantoorinrichting zoals werkplekken, vergaderruimten, concentratieruimten, enz.

Voor de realisatie van complete interieurs hebben wij een apart bedrijf, Trinity Interieur.

Foto's

Tafels en tafelbladen op maat

Trinity Furniture Solutions in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van nieuw meubilair

Assortiment

Kasten
Stoelen
Tafels
Vergadertafel

Soort meubilair

Kantoormeubilair
Woonmeubilair

Onze locatie

Trinity Furniture Solutions


Herenweg 345 345 2161 CA Lisse
0252 729 573 Klik om te bellen