Van den Broek klassieke meubelen


Kerklaan 52 2101 HR Heemstede
0235281692 Klik om te bellen

Over Van den Broek klassieke meubelen

Bij Van den Broek bent u al sinds 1880 aan het juiste adres voor modern wonen in klassieke sfeer. Op 600 m2 toonzaal vindt u bij ons klassieke meubelen in allerlei genres. Van ambachtelijk en strak tot uitgesproken klassieke meubelen. Klassieke meubelen die niet te onderscheiden zijn van antiek. De echte liefhebber van klassieke meubelen kan bij ons zijn hart ophalen.Klassiek is het nieuwe modern. U hoeft tegenwoordig geen woonmagazine open te slaan of u vindt uitgesproken klassieke meubelen gecombineerd staan met hele strakke moderne meubelen. Dit zorgt voor een warme, persoonlijke en karaktervolle uitstraling. Juist de details in de klassieke meubelen geven de huiskamer een persoonlijke identiteit.
Daarnaast zijn klassieke meubelen als banken en fauteuils steeds meer uitgevoerd met geavanceerde technieken. Met soepel werkende systemen
zijn hoofd- en voetensteunen in het meubilair verwerkt. Daarnaast vindt u luchtige elektrisch verstelbare fauteuils op accu of met een draaivoet. Naast deze technische wonderen passen wij waar nodig het meubilair op u als klant aan. Zo kunnen we de hoogte, de diepte en de hardheid aanpassen aan wat voor u ergonomisch gezien het beste is.
Klassieke meubelen zijn vaak nog erg ambachtelijk gemaakt. De kleurafwerking wordt veelal met de hand gedaan en ook de details die zo kenmerkend voor klassieke meubelen zijn, zoals pen en gatverbindingen en zwaluwstaartverbinding, details waar nog veel ambachtelijk handwerk aan te pas komt. Alle klassieke meubelen, die u bij ons kunt vinden, zijn van Europese makelij. Al deze meubelen staan voor top kwaliteit, klasse en een warme stijl, die ook in een modern interieur net zorgen voor het spreekwoordelijke puntje op de i. Graag leiden wij u rond in onze showroom.
Graag leiden wij u rond in onze showroom. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren

Foto's

Klassieke Meubelen

Van den Broek klassieke meubelen in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verhuur van meubilair
Verkoop van nieuw meubilair

Assortiment

Banken
Kasten
Stoelen
Tafels

Soort meubilair

Kantoormeubilair
Woonmeubilair

Onze locatie

Van den Broek klassieke meubelen


Kerklaan 52 2101 HR Heemstede
0235281692 Klik om te bellen