Veen Selekt Wonen Ter


Bloemdijk 1/A 9531 JL Borger
0599234489 Klik om te bellen

Over Veen Selekt Wonen Ter

Wij sinds jaar en dag gevestigd in Borger en ons bedrijf is gespecialiseerd in bijna alles op het gebied van wonen, zitten en slapen.

Voor wonen kan dit zijn, de nieuwe vloerbedekking, parket of laminaat in de kamer, overgordijnen, overige raamproducten, zoals duette’s rolgordijnen oid maar ook voor alle buiten zonweringen kunt u bij ons terecht.

Voor zitten moet u denken aan bankstellen, stoelen, relax fauteuils en alle overige artikelen mbt het meubilair in uw kamer.

Ook in het segment slapen kunnen wij u bedienen van een eenvoudig ledikant tot en met de luxe slaapkamer, voorzien van lattenbodem, boxspring of Scandinavisch slaapcomfort. En natuurlijk alle aanverwante artikelen zoals dekbedden, hoeslaken, overtrekken en overige.

Onlangs hebben wij ons bedrijf vergroot naar een totaal oppervlak van 3300m², zodat wij weer alle producten en artikelen optimaal aan u kunnen presenteren.

Een andere tak van ons bedrijf is de kleinschalige project markt, u moet dan denken aan projecten tot en met ± 1000m² wij kunnen hier zeer concurrerende prijzen aanbieden op het gebied van marmoleum, tapijt of overige bekledingen op de vloer of aankledingen voor de ramen. Ook voor de project markt blijft bij ons de kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Alle door ons verkochte producten worden door onze eigen vakkundig opgeleide mensen, welke regelmatig door cursussen van de laatste ontwikkelingen op de hoogte blijven.


Na dat voorlopige keuzes zijn gemaakt komen wij bij de klant of het bedrijf op locatie om het laatste door te spreken en om het geheel op te meten, daarna wordt een overzichtelijke prijsopgave gemaakt, zodat alle gemaakte afspraken helder zijn en niets vergeten is, tot die tijd is het geheel vrijblijvend en na akkoord van de klant wordt het hele traject opgestart.


Dus voor wonen zitten en slapen naar :

Selekt Wonen ter Veen Borger.
U vindt ons aan de weg Borger -Stadskanaal

Foto's

Veen Selekt Wonen Ter in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van nieuw meubilair

Assortiment

Banken
Kasten
Stoelen
Tafels

Soort meubilair

Woonmeubilair

Onze locatie

Veen Selekt Wonen Ter


Bloemdijk 1/A 9531 JL Borger
0599234489 Klik om te bellen