Verschoor Wonen


Leeghwaterstraat 109 3364 AE Sliedrecht
0184419047 Klik om te bellen

Over Verschoor Wonen

Verschoor Wonen in Sliedrecht; al meer dan 40 jaar een begrip in de regio!
Verschoor Wonen is al meer dan 40 jaar één van de meest toonaangevende woonwinkels in Zuid- Holland en omstreken voor het realiseren van de meest uiteenlopende woonkamerideeën.

Sfeer, gezelligheid, warmte en harmonie vindt u terug in de 30 woonkamers die in de 2000 m2 tellende showroom opgesteld staan. Allemaal met een eigen karakter en diverse woonkamerideeën. Op deze manier heeft u een unieke kans om inspiratie op te doen en u te laten adviseren door een deskundig adviseuse/ adviseur op het gebied van interieur.
Verschoor Wonen is gespecialiseerd in het op maat maken van woonkamer meubelen. De klant kan zijn eigen tv- meubel, salontafel, eettafel, vitrinekast, side-table enz. op maat ontwerpen en bij Verschoor Wonen vrijblijvend een prijsopgave laten maken.

Ook mogelijk bij deze landelijke woonwinkel is het laten ontwerpen van een interieur idee voor bij u thuis. Een styliste gaat met uw hulpvraag aan de slag om zo een kleine aanpassing te doen binnen uw woonkamer, om bijvoorbeeld meer eenheid te creëren, of juist een complete metamorfose te realiseren!

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen, de koffie staat altijd voor u klaar!

Foto's

Verschoor Wonen in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van nieuw meubilair

Assortiment

Banken
Kasten
Lifestyle
Stoelen
Tafels
Verlichting & Accessoires

Soort meubilair

Woonmeubilair

Onze locatie

Verschoor Wonen


Leeghwaterstraat 109 3364 AE Sliedrecht
0184419047 Klik om te bellen