Wortman


Energieweg 1 2404 HE Alphen aan den Rijn
0172241151 Klik om te bellen

Over Wortman

Wortman Meubelen biedt u een ruim assortiment aan betaalbare kwaliteitsmeubels, maatwerk (meubelen op maat), verlichting en accessoires.
Eigen import uit Azië en Zuid Amerika. Ook indien u buitengewone wensen heeft op woongebied kunnen wij u van dienst zijn met ons maatwerk c.q. op maat gemaakte meubelen.
U kunt van ons een goed advies verwachten. Onze kwaliteit ligt bij de persoonlijke benadering, kwaliteit en service.Op basis van uw ontwerp kunnen wij in onze meubelmakerij alle meubels
op maat maken (maatwerk) in elke gewenste houtsoort (o.a. teak, eiken, diverse (wal)noten soorten, kersen, grenen, vuren etc.).
Ook kunnen wij de meubelen afwerken in ieder gewenste kleur in onze eigen spuit afdeling.
Naast de houten meubels hebben wij ook zitmeubelen zoals banken, fauteuils, chaise longue, loveseats etc. in gestoffeerd, leer/leder, Loom, Tasanleer enz.
Hierin doen wij geen maatwerk, maar er zijn wel heel veel mogelijkheden. Wij zijn hierin sterk in prijs-kwaliteit verhouding.
De accessoires in de winkel zijn stijlvol en passend bij de stijl van onze meubelen. Ook hebben wij veel keus in spiegels, die eventueel ook op maat gemaakt kunnen worden.
Klik hier om direct onze kasten, stoelen, dressoirs en tafels te bekijken.

Foto's

Impressie van onze mooie showroom

Wortman in het kort

Diensten

Inrichting
Interieuradvies
Verkoop van nieuw meubilair

Assortiment

Banken
Kasten
Stoelen
Tafels

Soort meubilair

Kantoormeubilair
Woonmeubilair

Onze locatie

Wortman


Energieweg 1 2404 HE Alphen aan den Rijn
0172241151 Klik om te bellen